Péntek, 2020-05-29, 4:26 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | Folyékony peptidek | Regisztráció | Belépés
Honlap-menü
Belépés
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 64
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  PEPTIDBIOREGULÁTOR A CSODA?

  Folyékony peptidek

  PK01 Komplex peptid a szív és érrendszer kezelésére


  Regenerálja a szív és érrendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. Korai öregedés megelőzése megelőzésére, érelmeszesedés, magas vérnyomás, szívinfarktus és a stroke postinfarct rehabilitáció és post-stroke betegségek.

  (10ml-1 hónapra elég)
  PK02 Komplex periférikus és központi idegrendszer kezelésére

  Regenerálja a a periférikus és központi idegrendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a periférikus és központi idegrendszer betegségeit. Korai öregedés megelőzése, agyi szklerózis és stroke, stroke rehabilitáció, az idegrendszer gyulladásos és degeneratív betegségei.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK03 Komplex peptid az immunrendszer kezelésére

  Regenerálja az immunrendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja az immunrendszerrel kapcsolatos betegségeket. Korai öregedés megelőzése és a várható élettartam emelkedése, immunrendszer erősítése, rendellenességek korrekciója, szervek és szövetek regenerációja, rákmegelőző hatás.   

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK04 Komplex peptid a porcok, ízületek kezelésére


  Regenerálja a mozgásszervek sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a mozgásszervi betegségeket. Korai öregedés megelőzése, arthrosis (ízületi porckopás), arthritis (ízületi gyulladás), osteochondrosis (csontritkulás), reuma.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK05 Komplex peptid a csontok kezelésére


  Regenerálja a csontok sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a csontozattal kapcsolatos betegségeket. Kifejezetten ajánlott csontritkulás, törések esetén.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK06 Komplex peptid a pajzsmirigy kezelésére


  Regenerálja a pajzsmirigy sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a pajzsmirigy betegségeket. Korai öregedés megelőzése, hormonális problémák, struma, golyva, csökkent vagy fokozott pajzsmirigyműködés, Hashimoto-thyreoiditis (a pajzsmirigy alulműködése amely a pajzsmirigy krónikus és fájdalommentes gyulladásához és végeredményben pusztulásához vezet), pajzsmirigy ciszta, mastopathia (pajzsmirigy-ciszta).

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK07 Komplex peptid a hasnyálmirigy kezelésére


  Regenerálja a hasnyálmirigy sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a hasnyálmirigy betegségeket. Korai öregedés megelőzése, krónikus hasnyálmirigy-gyulladás, diabetes mellitus (cukorbetegség), csökkent glükóz tolerancia, a cukorbetegség szív és érrendszeri szövődményei.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK08 Komplex peptid a máj és epe kezelésére


  Regenerálja a máj és epe illetve epeutak sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja a máj és epe betegségeket. Korai öregedés megelőzése, anyagcserezavar, elhízás, akaratlan mozgások, cholecystitis (epehólyag gyulladás), mérgezés, krónikus mérgezés (vegyi anyagok, gyógyszerek, alkohol), májcirózis, krónikus májgyulladás, egyéb májbetegségek.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK09 Komplex peptid a férfibetgségek kezelésére


  Regenerálja a férfi reproduktív rendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, krónikus prosztatagyulladás, BPH (a prosztata jóindulatú megbetegedése), meddőség, merevedési zavar, egyéb nemi zavarok.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK10 Komplex peptid a női betegségek kezelésére


  Regenerálja a női reproduktív rendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, krónikus adnexitis (gyulladás), menstruációs funkció, klimax, csökkent libidó, meddőség, petevezeték-mioma, mastopathia (ciszták).

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK11 Komplex peptid a vese és húgyuti szervek kezelésére


  Regenerálja a vese és húgyuti szervek sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, krónikus vesemedencegyulladás, interstitialis nephritis, glomerulonephritis (a glomerulusok gyulladásos elváltozásaival járó gyulladás), húgykövesség, krónikus veseelégtelenség.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK12 Komplex peptid a tüdő- és légzőszervrendszer kezelésére


  Regenerálja a tüdő és légzőszerv-rendszer sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, krónikus bronchitis (krónikus tüdőgyulladás), tüdőtágulás, légúti allergia, asthma bronchiale, egyéb légúti betegségek.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK13 Komplex peptid a bőr kezelésére


  Regenerálja a bőr sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, minden bőrbetegség, bőr tónusának javítása, bőrhibák "kijavítása".


  PK14 Komplex peptid a vénák kezelésére


  Regenerálja a vénák sejtjeit, megelőzi vagy gyógyítja betegségeit. Korai öregedés megelőzése, trombózis, visszér, aranyér, thrombophlebitis (érszűkület), gyomorfekély.

  (10ml-1 hónapra elég)

  PK15 - Vese és húgyhólyag


  Komplex peptid: Vese és húgyhólyag 

  A PK-15 nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő kiválasztott természetes peptid hatóanyagok szelektív, regeneráló hatással vannak a szív- és érrendszer sejtjeire és azok működésére, valamint a következő problémák esetében javulást idéznek elő: 
  - Revitalizáció, a korai öregedés megelőzése
  - Veseelégtelenség megelőzése
  - Krónikus pyelonephritis, cystitis megelőzése
  - Glomerulonephritis megelőzése
  - Húgykövesség megelőzése
  - Húgyúti rendellenességek megelőzése
  - Nephroptosis megelőzése

  PK16 - Gyomor és emésztőrendszer


  Komplex peptid: Gyomor, emésztőrendszer

  A PK-16 nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő kiválasztott természetes peptid hatóanyagok szelektív, regeneráló hatással vannak a szív- és érrendszer sejtjeire és azok működésére, valamint a következő problémák esetében javulást idéznek elő: 

  - Revitalizáció, a korai öregedés megelőzése
  - Étkezési zavarok
  - Gyomorhurut, emésztprendszeri gyulladások megelőzése
  - Gyomorfekély, nyombélfekély megelőzése
  - Onkológiai betegségek megelőzése

  PK17 - Szem és a látás szervrendszere


  Komplex peptid: Szem és a látás szervrendszere

  A PK-17 nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő kiválasztott természetes peptid hatóanyagok szelektív, regeneráló hatással vannak a szív- és érrendszer sejtjeire és azok működésére, valamint a következő problémák esetében javulást idéznek elő: 

  - Revitalizáció, a korai öregedés megelőzése
  - Cukorbetegség és magas vérnyomás okozta retinopathia megelőzése
  - Retina leválás, degeneráció megelőzése
  - Optikai atrophia megelőzése 
  - Glaukóma és a szürkehályog megelőzése

  PK18 – Hallószervek


  Komplex peptid: Hallószervek

  A PK-18 nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő kiválasztott természetes peptid hatóanyagok szelektív, regeneráló hatással vannak a szív- és érrendszer sejtjeire és azok működésére, valamint a következő problémák esetében javulást idéznek elő: 

  - Revitalizáció, a korai öregedés megelőzése
  - Hallásvesztés megelőzése
  - Középfülgyulladás megelőzése
  - Dobhártya károsodás megelőzése 
  - Agyrázkódás következményeinek megelőzése

  PK19 - Meteorológiai változásokra érzékenyek és szívbetegek részére


  Komplex peptid: Meteorológiai változásokra érzékenyek és szívbetegek részére

  A PK-19 nem gyógyszer. A hivatalos orosz NPCRIZ honlap szerint, tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a termékben lévő kiválasztott természetes peptid hatóanyagok szelektív, regeneráló hatással vannak a szív- és érrendszer sejtjeire és azok működésére, valamint a következő problémák esetében javulást idéznek elő: 

  - Revitalizáció, a korai öregedés megelőzése
  - A meteorológiai változásra történő érzékenység, és ez ezzel járó kellemetlenségek megelőzése
  - Migrén megelőzése
  - Koszorúér-betegség megelőzése
  - Szívelégtelenség megelőzése
  - Szívizomgyulladás megelőzése


  Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenCopyright MyCorp © 2020