Péntek, 2020-05-29, 4:04 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Nyitólap | NPCRIZ Cégről | Regisztráció | Belépés
Honlap-menü
Belépés
Keresés
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 64
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  PEPTIDBIOREGULÁTOR A CSODA?

  Célunk a hosszú, aktív élet elérése

  A Peptid Hungary az orosz székelyű NPCRIZ magyarországi képviselete. Az elmúlt években az NPCRIZ célja a a peptid fogalmának újjáélesztése és népszerűsítése volt. A Szentpétervári Bioregulációs és GerontológiaiIntézettel való aktív együttműködés egyik első gyümölcse a 2007-ben megrendezett VI. Európai Gerontológiai és Geriátriai Kongresszus.

      Ezen időszak alatt értek révbe azon kutatások, melyek alapján az NPCRIZ megtalálta a kulcsát az öregedés lassításának biztonságos és hatékony módszerét, mely elérhetőve tette az emberek számára az aktív és hosszú életet.

   A NPCRIZ fontosabb eredményei

     A NPCRIZ-nek sikerült előállítania egy olyan fejlett technológiákon és tudományos kutatásokon alapuló termékcsoportot, mely nem csupán a várható élettartamot növeli meg több, mint 10 százalékkal, de radikálisan csökkenti a halálos betegségek kialakulásának kockázatát is. Minden öregedésgátló termékünk több mint 30 év kutatásés több tízezer kísérlet eredményeként jött létre.

  A cég felismerte az öregedésgátló termékek fontosságát, s komoly hangsúlyt fektetett arra, hogy a korai öregedés kialakulási folyamatának egyes szakaszaihoz megfelelően specializált terméket állítson elő.

  2008-ban a tudományos sikerek szövetkeztek üzlettel, melynek hatására 2010-ben létrejött egy professzionális üzletemberekből orvosokból álló csapat, mely termékeinek értékesítését MLM rendszerben, a világ leghatékonyabb értékesítési modelljében kezdte meg.

  Oroszországban elsőként az NPCRIZ kezdte meg a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet által az orvostudomány, a genetika és a molekuláris biológia területén elért eredményeinek hasznosításával előállított termékek tömeges terjesztését. Sőt, büszkén jelenthetjük ki, hogy a cég nem csupán mint stratégiai partner, de sok esetben mint a kutatások aktív résztvevője is szerepet vállalt.

  Távoli célok

  A társaság egyik fő kutatási területe az öregedésgátlók különböző osztályainak hatékonysága. Az ebből nyert adatok alapján kerülnek majd meghatározásra 2011 májusában, a következő Európai Gerontológiai Kongresszuson, az öregedés elleni harc szövetségi programjának főbb pontjai.

  A NPCRIZ és a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet másik ígéretes együttműködési területe az egyéni genetikai útlevelek kialakítása céljából folytatott kutatás.

  Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerbenCopyright MyCorp © 2020